A digitális verzióban megjelenő GameStar, PC World és Computerworld kiadványokat kényelmesen olvashatod akár utazás közben is laptopodról, okostelefonodról vagy táblagépedről, már a nyomtatott verzió megjelenése előtt is. Kedvenc magazinod ezen változata tartalmilag teljes mértékben megegyezik a nyomtatottéval (na jó, néha elrejtünk benne egy-két meglepetés videót, turpisságot, extra képgalériát is), ráadásul a Computerworldhöz 295 Ft-ért, a PC World és a GameStar egyes lapszámaihoz mindössze 995 Ft-ért, míg a PC World és a GameStar DVD mellékletes lapszámaihoz mindössze 1495 Ft-ért juthatsz hozzá.

Hogy melyik konstrukciót válaszd? Gondold át, hogy hol és mikor szoktál olvasni. Ha szereted a friss, ropogós nyomtatott lap illatát és a hozzá járó lemezmellékletet, akkor maradj a print változatnál, de ha alapvetően online szerzed be az információidat, akkor vásárold meg a lapot digitalizált verzióban. Az általunk kiválasztott mindkét digitális szolgáltató megbízhatóan magas minőségben juttatja el hozzád a GameStart, így csak rajtad múlik, hogy melyiket választod!

Ha nincs állandó netkapcsolatod és fontos, hogy offline üzemmódban olvashasd a kedvenc kiadványodat számítógépen, iPaden és Android platformon.

GameStar a Dimagon!

PC World a Dimagon!

Computerworld a Dimagon!

megjelenés: újságárusi előtt két nappal
hozzáférés: nem szükséges internetkapcsolat az olvasáshoz, így akár repülőn vagy külföldön is élvezhető
keretprogram-telepítés: ingyenes, első alkalommal szükséges
interaktív tartalmak: videók, képgalériák minden számban
platform: PC (Windows), iPad – iPad2 (iOS – Apple Store), Android tabletek és okostelefonok
DVD-melléklet: elérhető
egyéb: minden lapszámban ingyenes belelapozási lehetőség 8 oldalon keresztül, keresés minden letöltött magazinban offline is, archiválás saját gépen, életfogytig tartó másolat a Dimag rendszerében, ajándék előfizetés vásárlásának lehetősége

Ha van netkapcsolatod és az újságot számítógépen, iPad-en, Android platformon, vagy akár okostelefonon is szeretnéd olvasni, telepítés nélkül.

GameStar a Digitalstandon!

PC World a Digitalstandon!

Computerworld a Digitalstandon!

megjelenés: újságárusi előtt két nappal
hozzáférés: internet-kapcsolat segítségével azonnal, kiegészíthető off-line letöltési lehetőséggel (hamarosan)
keretprogram-telepítés: nem szükséges
interaktív tartalmak: videók, képgalériák minden számban
platform: PC (Windows), Mac (OSX), iPad/iPad2 (iOS), iPhone (iOS), Android okostelefonok, Android tabletek
DVD-melléklet: elérhető
egyéb: a friss lapba ingyenes beleolvasás lehetősége (mintaszám), ajándék előfizetés vásárlásának lehetősége, szöveges keresés lehetősége